26.04.13

Torredembarra ajuda a definir la Selecció Catalana de biketrial

Aquest diumenge s’hi disputa la segona prova del Campionat de Catalunya

Aquest diumenge 28 d’abril es disputarà a Torredembarra la segona prova del Campionat de Catalunya de biketrial, una competició que també és puntuable pel Campionat d’Espanya i que té com a gran al·licient la participació de pilots catalans que s’han proclamat diverses vegades campions del món. A més, els resultats de la prova a la ciutat tarragonina ajudaran a confeccionar la Selecció Catalana, que participarà ben aviat als campionats europeus i mundials.

El BikeTrial Costa Daurada és l’encarregat d’organitzar aquesta prova al Biketrial Park de Torredembarra. Enguany hi haurà noves zones (vuit en total) i materials, que faran més trepidant la competició. Les categories en les que es competirà són la de promesa, poussin, benjamí, minime, veterans, fèmina, júnior, sènior i elite.

Tot i que el calendari encara podria patir modificacions, els pilots de la Selecció Catalana començaran la participació internacional de la temporada amb la Copa d’Europa, que tindrà dues proves: el 25 de maig a Eslovàquia i el 16 de juny a la República Txeca. Posteriorment, el 13 i 14 de juliol es disputarà el Campionat d’Europa a Vall-de-roures. Finalment, el Campionat del Món també tindrà dues proves: el 19 i 20 de juliol a Igualada i el 27 i 28 del mateix mes a Blansko (República Txeca).