17.04.13

La Selecció sub-21 continua preparant l’Europeu de futbol sala

Un nou entrenament sota les ordres de Toni Marchal

La Selecció sub-21 masculina continua treballant en la preparació per l’Europeu. Aquest diumenge passat va realitzar un altre entrenament a Argentona, amb la presència de 18 jugadors que podrien acabar entrant a la convocatòria final. Per aquest entrenament el cos tècnic de la Selecció sub-21 va dissenyar una sessió principalment tàctica on els jugadors van desenvolupar diferents situacions del sistema de joc i alhora els porters van treballar específicament diversos aspectes tècnics.

El seleccionador sub-21 Toni Marchal considera que “la preparació de la Selecció està seguint les pautes òptimes planificades. Estem molt satisfets de treball realitzat pels jugadors i per l’assoliment i consolidació dels fonaments proposats. Els jugadors són conscients de la responsabilitat i exigència que significa representar el nostre país i alhora són coneixedors que tenen les portes obertes a formar part en un futur pròxim de la Selecció absoluta si continuen progressant en la seva formació”.

Els jugadors que van participar en la darrera sessió preparatòria van ser: Aran Garcia (AE Enlleura’t Mataró), Aleix Querol (AE Diablos Rojos), Hèctor Ferreiro (Macfrin Santa Eulàlia), Marc Álvarez (Catalònia ASM), Rafael Domínguez (CFS La Garriga), Gerard Herreros i Sergi Nogueras (Dos Rius FS), Víctor Redondo (FS Cardedeu), Ivan Michinina (FS Esplais), Adrià Encinas (FS Llinars), Pau Sánchez (FS Olímpic Argentona), Ignasi Palencia i Òscar Blanco (Padre Damián Sagrado Corazón), Marc Sans (Teià Futbol Cinc), Denis Moreno i Jonatan Espino (Futsal Tiana) i Albert Ribas i Sergio Montero (UE Sants).