10.04.13

Per Sant Jordi, el llibre, la rosa i l’estelada al balcó

Campanya impulsada per les 14 entitats que van presentar ElClauer.cat

Catorze entitats de la societat civil catalana s’han unit per tirar endavant una campanya per animar la població catalana a penjar l’estelada al balcó coincidint amb Sant Jordi. Amb el nom ‘Per Sant Jordi, el llibre, la rosa i l’estelada al balcó’, la voluntat de la iniciativa és visualitzar el suport a la causa sobiranista aprofitant la Diada, així com promoure la tradició de regalar roses i llibres.

Les entitats, les mateixes que fa un mes van presentar ElClauer.cat, l’argumentari civil pel Sí a la independència, són l’Assemblea Nacional Catalana, Associació Catalana de Professionals, Associació de Municipis per la Independència, Cercle Català de Negocis, CIEMEN, Col·lectiu Emma, Ens de l’Associacionisme Cultural Català, Fundació Catalunya Estat, La Fàbrica, Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua, Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sobirania i Justícia, Sobirania i Progrés.

Les entitats impulsores insten els catalans i les catalanes a fer seva la campanya i a fer-ne difusió aquests dies previs a Sant Jordi a través de les xarxes socials. Així, per exemple, s’ha creat una nova pàgina al Facebook (http://www.facebook.com/EsteladaSantJordi) on s’aniran actualitzant les notícies referents a la iniciativa. Igualment, avui s’ha estrenat l’etiqueta #esteladaSantJordi perquè els usuaris de Twitter se’n facin ressò i les persones que ho vulguin comparteixin les fotografies que facin a finestres i balcons amb estelades a Instagram i Flickr.