09.04.13

Decidits els equips que representaran Catalunya a la Copa d’Europa

L’INEF ha estat el club vencedor en categoria masculina i en la femenina

Quan encara queda una jornada per acabar la lliga, ja s’han decidit els dos campions que tindran l’honor de ser els representants de Catalunya a la Copa d’Europa de tamborí. El Club Esportiu INEF de Barcelona, un dels equips pioners d’aquest esport al nostre país, ha aconseguit el doblet en imposar-se a les categories masculina i femenina. De fet, les noies ja s’havien proclamat campiones a finals del mes de març, però l’equip masculí ho ha aconseguit aquest cap de setmana a la jornada que s’ha disputat a Calella. L’INEF va perdre en l’enfrontament directe el Farola Tamborí Club (8-9), però va aconseguir el punt que li faltava per ser matemàticament campió a falta d’una jornada. En un partit molt igualat, l’INEF va disposar de tres punts per guanyar-lo, però el punt definitiu va ser pel Farola. Precisament aquest mateix equip s’ha consolidat a la segona posició de la categoria femenina, on les campiones també han estat les jugadores de l’INEF.

A hores d’ara, l’INEF serà el representant català tant en categoria masculina i femenina. Però la Federació Catalana de Tamborí vol presentar candidatura per acollir la Copa d’Europa, fet que permetria al Farola Club Tamborí ser-hi present ja que la nació amfitriona pot presentar els dos primers equips de les dues categories. En la darrera edició, disputada el mes de gener a Pignan (França), l’INEF va representar Catalunya tant en nois com en noies: l’equip masculí va acabar a la tercera posició i el femení a la quarta. Esperem que a la propera Copa d’Europa els resultats siguin encara millors!