05.04.13

Vilafranca aborda els beneficis de la independència en l’esport

Gran seguiment de la xerrada de Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions

L’espai cultural L’Escorxador de Vilafranca del Penedès ha estat l’escenari d’una interessant jornada de reflexió sobre els beneficis que tindrà l’estat propi en l’esport català. El vicepresident de la Plataforma ProSeleccions, Sergi Blázquez, ha exposat tots els arguments que justifiquen que si Catalunya esdevé un estat lliure, el món de l’esport hi sortirà guanyant, i ha respost a algunes de les grans preguntes que es fa la ciutadania amb el procés cap a la independència, com per exemple: Els esportistes catalans podran competir amb Catalunya? Com millorarà el nivell de l’esport? I a quina lliga jugarà el Barça?

L’acte ha tingut un gran seguiment per part dels mitjans de comunicació del Penedès. Emmarcat en el cicle Primavera Republicana, que Esquerra Republicana de Vilafranca del Penedès ha organitzat durant el març i l’abril, anteriorment hi havien intervingut l’advocada Gemma Calvet i el doctor en Ciències Econòmiques de la UB Daniel Raventós. El cicle acabarà el proper 12 d’abril amb la Nit de la República, on també es lliurarà el V Premi Salvador Armendares.

Podeu consultar la llista de beneficis de l’estat propi per al món de l’esport que ahir es van tractat a Vilafranca.