03.04.13

“El futur de l’esport en el marc d’un estat propi”, a Vilassar de Dalt

Aquest divendres es farà una taula rodona amb la presència de periodistes i gent de l’esport

L’assemblea territorial de Vilassar de Dalt de l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i el Centre de cultura vilassarenc La Massa han organitzat per aquest divendres al teatre La Massa (20h) una trobada per parlar de com afectarà al món de l’esport que Catalunya esdevingui un estat independent. Sota el títol “El futur de l’esport en el marc d’un estat propi”, el periodista Pitu Abril presentarà una taula rodona en la que també hi intervindran Josep Maldonado (ex Secretari General de l’Esport), Enric Masip (ex jugador del FC Barcelona d’handbol), Lluís Mascaro (director adjunt del diari Sport), Joan Poquí (periodista del diari Mundo Deportivo) i Anna Arqué (consultora de comunicació).

A l’acte es plantejaran les preguntes habituals relacionades amb el món de l’esport quan es parla d’independència: Els esportistes catalans podran competir oficialment amb Catalunya? Com millorarà el nivell de l’esport? I a quina lliga jugarà el Barça? Amb actes com aquest es pretenen esvair totes les pors sobre el procés català i ajudar a explicar què passarà realment quan Catalunya sigui un estat propi.

El futur de l’esport en el marc d’un estat propi
Data: 5 d’abril del 2013
Hora: 20h
Lloc: Teatre La Massa. Vilassar de Dalt.