02.04.13

Estat propi i esport: a debat a Vilafranca del Penedès

Aquest dijous, amb la presència de Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions

L’espai cultural L’Escorxador de Vilafranca del Penedès serà l’escenari aquest dijous (20.15h) d’una interessant jornada de reflexió sobre els beneficis que tindrà l’estat en l’esport català. Algunes de les grans preguntes que es fa la ciutadania amb el procés cap a la independència són: Els esportistes catalans podran competir amb Catalunya? Com millorarà el nivell de l’esport? I a quina lliga jugarà el Barça? Per respondre aquesta pregunta (i moltes altres qüestions sobre esports) el vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez, serà a Vilafranca per deixar clar que amb la independència, l’esport hi guanya.

Aquesta xerrada s’emmarca en el cicle Primavera Republicana, que Esquerra Republicana de Vilafranca del Penedès ha organitzat durant el març i l’abril. Anteriorment hi ha intervingut l’advocada Gemma Calvet i el doctor en Ciències Econòmiques de la UB Daniel Raventós. El cicle acabarà el proper 12 d’abril amb la Nit de la República, on també es lliurarà el V Premi Salvador Armendares.

Per a més informació podeu consultar el web d’Esquerra Republicana de Vilafranca.

Nou estat i independència: és positiva per l’esport?
Data: 4 d’abril del 2013
Hora: 20.15h
Lloc: L’Escorxador. C/L’Escorxador 19, Vilafranca del Penedès.