02.04.13

Aquest dijous, Catalunya-Gran Bretanya de waterpolo femení

Serà l’estrena internacional de la Selecció Catalana femenina

Aquest dijous 4 d’abril el waterpolo femení viurà una jornada històrica. A les 18.30h la Selecció Catalana absoluta disputarà el seu primer partit internacional de la història contra la Gran Bretanya, a les instal·lacions del CN Atlètic Barceloneta. El dia abans, demà dimecres, la Selecció Catalana juvenil també s’enfrontarà al combinat britànic, a la piscina del CN Mataró.

Aquests enfrontaments serviran per corroborar el bon nivell del waterpolo català, que tant en la categoria femenina com en la masculina sempre aporta una majoria d’esportistes a les seleccions espanyoles. El partit de dijous, anirà seguit d’un partit amistós de primer nivell, entre els equips del CN Atlètic Barcelona i el Pro Recco italià. Els dos clubs celebren el centenari aquest any i aquest enfrontament serà una molt bona manera de commemorar aquest aniversari.

El director tècnic de waterpolo de la FCN i seleccionador català, Quim Colet, ja ha fet la convocatòria de jugadores que formaran part de les dues seleccions catalanes:

Convocatòria selecció catalana femenina absoluta: Laura Ester, Jennifer Pareja, Maica Garcia, Matilde Ortiz i Judith Forca del CN Sabadell; Ana Copado i Ona Meseguer del CN Sant Andreu; Marta Bach i Roser Tarragó del CN Mataró; Clara Espar i Laura Vicente del CE Mediterrani; Beatriz Ortiz del CN Rubí; Irene González del CN Sant Feliu; Raquel Roldán del CN Terrassa.

Convocatòria selecció catalana femenina juvenil: Andrea Domínguez, Carolina Nogueras, Anna Gual, Carla Tohà, Hana Vilanova, Mireia Bargalló i Paula Crespí del CE Mediterrani; Milagros López del CN Sant Feliu; Clara Cambray del CN Mataró; Amanda Triviño del CN Rubí; Marina Cordobés, Paula Abellán i Carla Abellán del CN Sabadell.