27.03.13

Jaka Lakovic dóna la cara per Catalunya!

El base eslovè és el protagonista del número 48 de la revista Selecciona’t

Ja podeu consultar el número de març i abril de la revista Selecciona’t. El protagonista de la portada i de l’entrevista d’aquesta edició és el base eslovè Jaka Lakovic, un cas atípic entre els jugadors estrangers de la secció de bàsquet del FC Barcelona. Lakovic va defensar durant cinc temporades la samarreta blaugrana, però Lakovic va aprofitar aquesta experiencia per conèixer la realitat del seu país d’acollida, Catalunya, i les reivindicacions socials i nacionals dels seus ciutadans. En aquesta entrevista el jugador eslovè ens explica la seva situación personal després d’un inici de temporada convuls i com veu la situació política de Catalunya.

A la revista també hi trobareu la notícia de la victòria de Laia Andreu a la Copa d’Europa de raquetes de neu. És el sisè títol continental que aconsegueix de manera consecutiva l’atleta d’una Selecció Catalana que en categoria masculina també va poder situar dos esportistes al podi final: Rafa Parés va ser segon i Jordi Uró, tercer. També repassem la resta de notícies destacades dels últims dos mesos, com les invasions de competències del Consejo Superior de Deportes a Catalunya o la posada en marxa d’ElClauer.cat, un argumentari per resoldre tots els dubtes sobre l’estat propi.

La pancarta que vam desplegar la Plataforma ProSeleccions i l’Assemblea Nacional Catalana a l’últim Barça-Madrid al Camp Nou ocupa l’espai de la foto del mes, mentre el del millor vídeo és per l’himne de Catalunya, Els Segadors, que va sonar a Brussel·les amb motiu d’un torneig internacional de voleibol en què hi va participar la selecció catalana.

Tot això i els resultats i les notícies més destacades de les últimes setmanes ho trobareu al número 48 de la revista Selecciona’t. No us ho perdeu!

Per llegir la revista amb més claredat, cliqueu l’icona del quadrat amb la fletxa, “pantalla completa”