20.03.13

Ja tenim guanyador de la samarreta de la selecció catalana de futbol!

Salva Navas va participar al concurs que vam fer durant el Catalunya-Nigèria

Salva Navas, de Subirats (Alt Penedès), ha estat el guanyador de la samarreta de la selecció catalana de futbol, dissenyada per Custo Dalmau. En Salva va participar al concurs que la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes va organitzar pel partit que va enfrontar les seleccions de Catalunya i Nigèria el passat mes de gener, i la seva foto ha estat la vencedora. Els participants havien de penjar a les xarxes socials Twitter i Instagram les seves fotografies de l’ambient del partit, i catalogar-les amb l’etiqueta #moltmésquefutbol. El Salva la va penjar a Instagram, i ha estat escollida la guanyadora per haver sabut captar la festa reivindicativa del partit, sense descuidar el que passava sobre el terreny de joc.

Felicitats!