19.03.13

Laia Andreu guanya una altra Copa d’Europa per Catalunya

S’ha imposat al Master des Neiges de raquetes de neu i ha obtingut el seu 6è títol

Laia Andreu ha guanyat per sisena vegada consecutiva la Copa d’Europa de raquetes de neu. L’atleta de la Selecció Catalana s’ha imposat a la 32a Master des Neiges, que era l’última prova del circuit europeu, i d’aquesta manera s’ha assegurat la victòria final. Pel que fa a les altres atletes de la Selecció en categoria femenina, Mònica Ardid ha acabat a la quarta posició final i també cal destacar el bon paper de la debutant Montse Martínez, que ha estat sisena a la cursa.

A la categoria masculina, Rafa Parés ha estat subcampió de la Copa d’Europa per darrere del francès Bruno Freudenreich. Un altre atleta de la Selecció Catalana, Jordi Uró, ha estat el tercer classificat de la general.

Cal felicitar els atletes de la Selecció Catalana per una altra temporada plena d’èxits en el món de les raquetes de neu. Els nostres corredors han tornat a demostrar que França i Catalunya són les grans potències europees d’aquesta especialitat. Esperem que la temporada que ve la bandera catalana torni a passejar-se per tot el continent!