12.03.13

Aconsegueix la samarreta de la Selecció Catalana d’hoquei patins!

En sortegem una per a celebrar que hem arribat als 25.000 seguidors a facebook

Ja hem superat els 25.000 fans a la pàgina de les Seleccions Catalanes de facebook i, tal com vam anunciar fa uns dies, tenim un premi per tots els nostres fidels seguidors. Fins el proper dijous 21 de març sortejarem, per gentilesa d’Elements, una samarreta de la Selecció Catalana d’hoquei patins com la de la fotografia entre totes les persones que hagin fet “m’agrada” a la pàgina de les Seleccions Catalanes. La mecànica del sorteig és molt senzilla: només heu de fer clic aquí i seguir les instruccions.

Aquest disseny de la samarreta de la Selecció Catalana d’hoquei patins l’utilitzen tant les seleccions d’hoquei base com les absolutes de la Federació Catalana de Patinatge en competicions internacionals i partits amistosos. Si voleu conèixer el patinatge i el procés de reconeixement internacional, podeu consultar-ho en aquest enllaç.

Participeu al sorteig i emporteu-vos la samarreta de la nostra Selecció!