07.03.13

Tots els dubtes sobre l’estat propi tenen resposta a ElClauer.cat

Avui s’ha presentat un argumentari sobre la independència elaborat per 14 entitats civils

Aquest migdia s’ha presentat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona El Clauer, un argumentari de suport al procés cap a l’estat propi que ha iniciat Catalunya. Aquest projecte, que inclou respostes a les preguntes més comunes quan es debat sobre la independència de Catalunya, és compartit i impulsat per 14 de les entitats referents de la societat civil catalana: Assemblea Nacional Catalana, Associació Catalana de Professionals, Associació de Municipis per la Independència, Cercle Català de Negocis, CIEMEN, Col·lectiu Emma, ENS de l’Associacionisme Cultural Català, Fundació Catalunya Estat, La Fàbrica, Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua, Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sobirania i Justícia i Sobirania i Progrés.

En l’acte s’han presentat els principals elements d’aquest projecte compartit de la societat civil catalana, amb la presència dels màxims representants de cadascuna de les entitats impulsores. D’una manera molt comprensible, ElClauer.cat separa en diversos espais temàtics les preguntes que es poden fer els ciutadans sobre com serà la Catalunya independent i hi dóna una resposta justificada. A més, cada setmana hi ha una preguntada destacada i permet que els usuaris formulin les seves pròpies consultes.

El projecte comptarà amb una notable presència a les xarxes socials a través del compte de twitter @elclauercat i de la pàgina de facebook. A més, també hi haurà un suport audiovisual amb vídeos que responen a preguntes concretes.

Des de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes hem col·laborat activament en l’elaboració de la part que tracta el món de l’esport, aportant-hi l’experiència de tants anys treballant en aquest sentit. Les respostes que dóna ElClauer.cat es complementen amb la llista de beneficis de l’estat propi per a l’esport, en què s’explica d’una manera detallada punt per punt tots els avantatges que tindrà una Catalunya independent des de l’àmbit esportiu.