01.03.13

Aquest diumenge, Catalunya-Rússia de futbol sala!

Amistós a Platja d’Aro contra la millor selecció europea

Aprofitant l’estada del combinat rus a terres catalanes, les seleccions de Catalunya i Rússia s’enfrontaran aquest diumenge al pavelló de Platja d’Aro (18h) en un partit amistós que servirà per preparar els futurs compromisos internacionals dels dos equips. A la Selecció Catalana hi ha fins a 6 jugadors que debutaran per primera vegada amb el combinat absolut.

Cal recordar que Catalunya i Rússia es van enfrontar dues vegades en l’últim Campionat d’Europa, que es va disputar el maig de l’any passat. A la fase de grups la Selecció Catalana es va imposar a la tanda de penals, després que el partit hagués acabat amb empat a 2. Al partit pel tercer i quart lloc, però, van ser els russos qui van guanyar amb facilitat per 4-1. Fins a l’EuroFutsal de l’any passat, Rússia l’havia guanyat en 4 de les 5 últimes edicions, mostrant-se clarament com el millor equip del continent. Per aquest motiu, el partit de diumenge promet bon joc i espectacle!

Aquests són els jugadors que formaran la Selecció Catalana, escollits pel tècnic Juan Antonio Fernández:
CF ESPLAIS: Toni Téllez, Isaac Moreno i Antonio Bonillo
ACE SANSUR: Javi Martínez, Ivan Mateo, J.Eduardo Madueño
NAHOMEDIC HOLDING GROUP GAVÀ: Luis Andrés Bonete
APUNTS BCN FUTSAL PLATA DE GRÀCIA: Axel Tubau
CFS LA GARRIGA: David Granados
FS UNIÓN LLAGOSTENSE: David Soria
CFS RIUDELLOTS: David Quiñones
ATLÈTIC GRUPS ARRAHONA: Bernat Castell