27.02.13

Fes possible el documental que vol convèncer els indecisos!

Amb el títol de “L’endemà”, Isona Passola dirigirà un projecte que vol resoldre tots els dubtes sobre l’estat propi

A través del web www.verkami.com/lendema es pot contribuir a recaptar fons per produir L’endemà. Aquest documental serà una eina per ajudar a convèncer els indecisos i donar totes les explicacions i que ajudin a incrementar el “Sí” en un referèndum d’autodeterminació. Aquest projecte pretén donar arguments clars, sòlids, fiables i contrastats, amb dades objectivables, per boca de les figures nacionals i internacionals més tècniques i més ben informades. A més, es farà a través del mitjà més prestigiós dels mitjans de comunicació, el cinema. També s’editarà una sèrie de vídeos amb píndoles contra la por, amb respostes a les grans preguntes que resolen els grans temes de país, les respostes que necessitem per a decidir sense por i tranquil·lament.

Des de la Plataforma ProSeleccions també donem suport al projecte, que va engegar fa tres setmanes la campanya de micromecenatge per recollir fons. Donades les dificultats per aconseguir finançament a través de les institucions públiques, s’ha optat per marcar l’objectiu en 300.000 euros. Després d’haver arribat en pocs dies als 150.000 euros que s’havien fixat inicialment, s’ha decidit ampliar aquest marge per tal de poder engegar el projecte aviat i fer-ho amb les màximes garanties. Queden poc més de dues setmanes per arribar a aquesta xifra i ja s’han superat els 190.000. Tothom qui ho vulgui pot fer petits donatius a través del web www.verkami.com/lendema.