27.02.13

El Camp Nou reclama la llibertat de Catalunya

L’ANC i la Plataforma ProSeleccions han desplegat una pancarta reivindicativa

L’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes han desplegat una pancarta amb el lema “Catalonia, Europe’s next state” durant el partit de Copa que han jugat el Barça i el Reial Madrid aquest dimarts al Camp Nou. Aquesta és una acció que ja es va dur a terme en el partit de lliga del 7 d’octubre que va enfrontar els mateixos dos equips i en el Catalunya-Nigèria del 2 de gener a Cornellà-El Prat. En una nova mostra de defensa del país, s’ha aprofitat la projecció internacional que té un partit d’aquestes característiques per fer arribar un missatge clar i concís a l’audiència de tot el món. El públic ha ensenyat les estelades i coincidint amb el minut 17 i 14 segons s’han intensificat els crits d'”Independència!”.

En un partit molt reivindicatiu de per sí, amb el mosaic de tot l’estadi i els milers d’aficionats que han omplert el camp d’estelades, la Plataforma ProSeleccions i l’ANC hi han contribuït aportant el seu granet de sorra. L’espectacle no només ha estat al terreny de joc, també a les graderies, on Catalunya ha tornat a reclamar que vol viure en llibertat i esdevenir un nou estat d’Europa.

Fotografia: @pacoavila