20.02.13

Xavi: “Catalunya competiria bé en una gran cita internacional”

El jugador del Barça ho afirma en una entrevista a la Federació Catalana de Futbol

El migcampista del Futbol Club Barcelona i de la selecció catalana Xavi Hernández ha assegurat en una entrevista feta per la Federació Catalana de Futbol que “Catalunya competiria bé, no en tinc cap dubte” en les grans cites internacionals. El jugador de Terrassa ha manifestat que “és complicat de dir sí o no, perquè per fer-ho hauríem de competir en una Eurocopa, en un Mundial. Però sí que és veritat que quan ens ajuntem per Nadal, que ni tan sols entrenem, acabem competint bé. Hi ha grans jugadors: el Joan Verdú, el Sergio Garcia, els que venim del Barça, el Piti mateix, el Bojan que està fora, el Damià…”.

Aquesta és una reacció destacada d’un dels protagonistes de la selecció, que corrobora el que moltes vegades hem defensat des de la Plataforma ProSeleccions, i és que Catalunya està entre les millors seleccions mundials de futbol, i si pogués competir oficialment en les grans cites internacionals no només optaria a guanyar-les sinó que això comportaria un bon nombre de beneficis per l’esport, l’economia i la societat del país.

Xavi, guanyador del premi al millor jugador de la primera edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català, opta a revalidar el guardó, en un acte que tindrà lloc el 4 de març. Els aficionats catalans i al futbol poden emetre el seu vot en alguna de les categories a través del web www.galaestrelles.com.

Podeu llegir l’entrevista sencera al web de la Federació Catalana de Futbol.

Fotografia: FCB