18.02.13

Catalunya és 9a al torneig internacional de voleibol de Bèlgica

Turquia n’ha estat la campiona, acompanyada al podi per França i Holanda

La Selecció Catalana de voleibol ha acabat en novena posició al Torneig Internacional de voleibol cadet que s’ha disputat a Brussel·les des de divendres fins diumenge. Les jugadores de l’ARC Blume català van caure en el primer partit contra Turquia (3-0), que va acabar sent la campiona del torneig, i encara en la primera fase també van perdre contra Azerbaidjan (3-0).

El dissabte, en el següent grup de la competició, Catalunya va veure’s superada per Bèlgica en un partit molt ajustat (1-3) però va poder aconseguir una victòria de prestigi contra Lituània (3-0). Malgrat tot, diumenge, en el partit per determinar les posicions finals, les jugadores lituanes es van venjar i van imposar-se a la Selecció Catalana (3-2).

Les jugadores de la Selecció Catalana formen part de l’ARC Voleibol, un equip que compta amb el suport de la Federació Catalana de Voleibol i el programa d’Alt Rendiment Català de la Secretaria General de l’Esport. Tot i no poder aconseguir millors resultats, cal valorar molt positivament aquesta participació internacional perquè ha servit per donar a conèixer el voleibol català a la resta d’Europa. A més, l’expedició ha aprofitat el desplaçament a Brussel·les per visitar la Delegació del Govern català davant la UE, on ha pogut conèixer la tasca que realitza la Delegació i les diverses oficines que hi acull.

Aquestes han estat les posicions finals al Torneig Internacional de Brussel·les:
1.- Turquia
2.- França
3.- Holanda
4.- Eslovàquia
5.- Bielorrússia
6.- Bèlgica AIF
7.- Azerbaidjan
8.- Lituània
9.- Catalunya

Podeu consultar més informació sobre el torneig al lloc web de l’AIF.