13.02.13

Catalunya participa a un torneig internacional de voleibol a Bèlgica

Hi competiran nou seleccions de la categoria cadet

La Selecció Catalana de voleibol participarà des de dema i fins diumenge al Torneig Internacional d’Etterbeek, de voleibol en categoria cadet. Aquest torneig compta amb la participació de seleccions de primer nivell, com Holanda, Bielorrússia, França, Eslovàquia, Lituània, Turquia o Azerbaidjan. Catalunya hi ha estat convidada per l’organitzadora, la Federació Francòfona de Bèlgica (AIF), i en la primera fase ha quedat enquadrada al grup C i s’haurà d’enfrontar a Turquia i Azerbaidjan.

Les jugadores de la Selecció Catalana formen part de l’ARC Volei, un equip que compta amb el suport de la Federació Catalana de Voleibol i el programa d’Alt Rendiment Català de la Secretaria General de l’Esport.

Esperem que aconsegueixin bons resultats al torneig i que puguin contribuir en la representació internacional de Catalunya!

Podeu consultar més informació sobre el torneig al lloc web de l’AIF.