01.02.13

Surt el número 47 de la revista Selecciona’t!

Amb un resum del 2012, els objectius pel 2013 i un interessant reportatge sobre la selecció catalana de bàsquet

Ja podeu consultar el número de gener i febrer de la revista Selecciona’t. A la portada i a les primeres pàgines hi trobareu el resum de l’any: un balanç dels resultats esportius que les Seleccions Catalanes han aconseguit durant el 2012 representant Catalunya a tot el món. Títols europeus i mundials, medalles, la polèmica als SkyGames… Perquè són les nostres seleccions, les que ens representen i sempre és un orgull poder escoltar els Segadors quan un esportista català puja al podi.

També hi ha un recull d’imatges del Catalunya-Nigèria, el partit que va suposar el comiat de Johan Cruyff com a seleccionador enmig d’un ambient molt reivindicatiu. Les graderies de l’estadi de Cornellà-El Prat, que per primera vegada acollia un partit de la selecció, van ser un clam unànime de llibertat nacional.

A més, el periodista de RAC1 Marc Mundet ens ofereix una interessant reflexió sobre la selecció catalana de bàsquet. Com és que fa tants anys que no hi ha un partit amb cara i ulls de Catalunya? Quins jugadors podrien formar la selecció catalana i quin nivell tindria? Quins rivals serien idonis? On s’hauria de jugar el partit? Mundet ens presenta totes les alternatives possibles i valora l’èxit que suposaria un partit de Catalunya amb Pau Gasol, Joan Carles Navarro i les altres estrelles catalanes.

Tot això i els resultats i les notícies més destacades de les últimes setmanes ho trobareu al número 47 de la revista Selecciona’t. No us ho perdeu!

Per llegir la revista amb més claredat, cliqueu l’icona de “pantalla completa”