01.02.13

La Selecció Catalana de raquetes de neu vol revalidar la Copa d’Europa

L’any passat Laia Andreu, Gabriel Crosas i la Selecció Catalana van guanyar els títols continentals

La Selecció Catalana de raquetes de neu afronta el difícil repte de repetir els excel·lents resultats de la temporada passada, en què va aconseguir els tres títols de la Copa d’Europa que hi havia en joc: el de la categoria femenina, el de la masculina i per equips. Enguany la competició tindrà tres proves: la Racchettinvalle, la Vall de Núria i el Master des Neiges.

La primera serà la Racchettinvalle, que es disputarà aquest diumenge a Sestriere, a la zona dels Alps torinesos. Un recorregut de 8 quilòmetres marcarà el tret de sortida d’aquesta Copa d’Europa que es preveu tan apassionant com l’anterior. La temporada passada, Laia Andreu va guanyar la prova en categoria femenina, Mònica Ardid va ser tercera i Sílvia Leal quarta. En categoria masculina, Just Sociats va ser cinquè, Gabriel Crosas setè i Francisco García onzè.

La Selecció Catalana arribarà a la competició amb la moral reforçada pels brillants resultats del cap de setmana passat a la Siljan Snowshoe Race, la cursa més prestigiosa d’Escandinàvia. Laia Andreu i Sílvia Leal van ocupar les dues primeres posicions en categoria femenina i Rafa Parés i Gabriel Crosas van finalitzar la prova en segona i tercera posició de la categoria masculina.