29.01.13

‘Diàlegs per un nou país’ a Igualada

Xerrada amb la presència de la Plataforma ProSeleccions

ERC Igualada organitza un cicle de xerrades que amb el títol “Diàlegs per un nou país” vol obrir un debat sobre diferents temes que com a nació que som afecten al conjunt de la societat. El cicle s’obre amb una xerrada sobre esports a càrrec de Francesc Serra, coordinador de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, i Quim Pastor, secretari general de la Federació Catalana de Patinatge, per parlar del camí recorregut, del moment actual i del futur immediat del patinatge sobre patins i l’esport català en general. Es parlarà de l’actualitat de les Seleccions Catalanes, la lluita pel reconeixement de federacions i les expectatives i els beneficis que tindrà una Catalunya independent per l’esport del país.

Aquesta primera xerrada es realitzarà el dijous dia 31 de gener, a les 20h, a la Sala d’actes de l’Espai Cívic Centre (edifici dels antics Maristes, al carrer Trinitat núm. 12 d’Igualada) i és oberta a tothom.

‘Diàlegs per un nou país’ es veurà completat per tres xerrades més sobre àmbits tals com la pagesia, a càrrec de Pep Riera, natura i territori, a càrrec de Martí Boada i cultura, a càrrec d’Àlex Gorina.