28.01.13

Bon paper dels equips catalans de tamborí a la Copa d’Europa

El Club Esportiu INEF de Barcelona ha estat tercer en nois i quart en noies

Els actuals campions de la lliga catalana, els equips masculí i femení del Club Esportiu INEF de Barcelona, han participat el passat cap de setmana a la Copa d’Europa de tamborí. La competició s’ha disputat a la localitat francesa de Pignan, amb bons resultats dels dos conjunts que representaven Catalunya. A la categoria masculina l’INEF ha estat tercer, i a la femenina ha obtingut la quarta posició.

Després d’una contundent victòria inicial sobre l’equip anglès de Cambridge per 13-2, l’equip masculí format per Marc Atanes, Javi Vázquez, Jordi Moncusí, Ferran Badia, Sergi Andújar i Marc Satorra va patir dues derrotes contra els dos grans favorits, el Bagnacavallo italià i el Florensac francès. Malgrat tot, en l’última jornada, les victòries contra el Colònia alemany i el Granada espanyol van permetre als jugadors catalans acabar en tercera posició i pujar al podi per primera vegada. El títol va ser pel Florensac, que es va imposar al Bagnacavallo en el partit decisiu per 13-4.

Pel que fa a les noies, el camí va ser molt semblant al dels nois. El conjunt format per Anna Castells, Joana Carbó, Neus Serra, Aida Domínguez i Andrea Pitarch va imposar-se amb claredat a l’equip de Cambridge, per 13-1, però després va caure contra el Poussan francès i el Sabbionara italià. En l’últim partit, que decidia qui acompanyava els dos grans equips al podi, l’equip català va perdre amb el Budaorsi hongarès. Pel que fa a la lluita pel títol, es van intercanviar els papers respecte la categoria masculina. En aquest cas va ser el conjunt italià, el Sabbionara, el que va superar el Poussan francès per 13-6.

Feu clic aquí per consultar tots els resultats de la competició.