25.01.13

Si vas al Mundial d’handbol, no t’oblidis l’estelada!

Crida reivindicativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana

A tots els seguidors de l’handbol i de l’esport en general,
Avui divendres a les 19h es disputa al Palau Sant Jordi una semifinal del Campionat del Món on intervé l’equip de l’estat espanyol, que té la possibilitat d’arribar diumenge a la final, que es jugarà a un quart de sis també al Palau Sant Jordi.

Des de la sectorial de esportistes us volem fer arribar unes reflexions:

1.- Com sempre passa en el món de l’esport, i l’handbol no n’és aliè, la majoria d’integrants de l’equip espanyol són catalans o juguen a equips de la nació catalana, també el seleccionador Valero Rivera.
2.- Si Catalunya fos un estat independent podria haver participat en aquest campionat i tindria aspiracions de ser campiona del món.
3.- L’estat espanyol es vanagloria dels èxits de “la Roja”i d’altres seleccions integrades per una majoria de jugadors catalans.
4.- Si fóssim independents, la imatge del país es veuria beneficiada per un major reconeixement internacional de Catalunya i pels possibles èxits esportius.
5.- Amb un estat independent, la presència internacional de les federacions esportives catalanes els faria aconseguir més recursos econòmics fruit de l’augment de patrocinis, amb l’organització esdeveniments nacionals i internacionals de relleu i l’obtenció de més estabilitat organitzativa i esportiva.
6.- Els nostre esportistes d’handbol, cosa que avui i diumenge no podran fer, podrien representar i defensar el seu país i el seu esport. I el Palau Sant Jordi, ple de gom a gom, podria escoltar Els Segadors abans dels partits de la Selecció Catalana.

Conclusions
A.-Si avui o diumenge aneu a veure partits al Sant Jordi, no oblideu l’estelada. La majoria de jugadors catalans presents, professionals obligats a jugar amb l’equip de l’estat espanyol, agrairan el vostre gest i rebran una mostra de suport anímic.
B.- Recordeu: com ja es fa la majoria de competicions, al minut 17 i 14 segons de cada part us demanem que crideu per reivindicar la independència de Catalunya.
C.- Quan soni l’himne de l’estat espanyol hem de demostrar la nostra disconformitat aixecant les banderes i altres elements reivindicatius.

LA INDEPENDÈNCIA BENEFICIARÀ L’ESPORT
Sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana