25.01.13

El Vallparadís vol guanyar la tercera Europa Shield de korfbal

El club egarenc representa Catalunya en la segona competició continental

El CK Vallparadís lluitarà a partir d’aquest vespre per aixecar la tercera Europa Shield de korfbal. Els de Terrassa van guanyar les edicions del 2009 i el 2011, i el 2007 van ser-ne els subcampions. La ciutat txeca de Trebon acull des d’aquest divendres i fins diumenge aquest torneig, amb la participació de 8 equips. Els egarencs han quedat enquadrats al grup A amb el Kolín txec, el Balluff Wroclaw polonès i el Notthingham anglès. El grup B el formen l’Adler Rauxel alemany, el Cascais de Portugal, l’Óbudai hongarès i el Brno txec.

Els anglesos seran el seu primer rival, avui a dos quarts de nou del vespre, per afrontar dissabte un doble compromís contra polonesos i txecs. Els dos primers de cada grup lluitaran per les medalles. El conjunt de Miguel Ángel Tobaruela, primer a la Lliga Catalana, vol fer valer la seva experiència per pujar al lloc més alt del podi.

L’equip català ha arribat avui mateix a la República Txeca. Aquesta immediatesa en el viatge i la inactivitat en la lliga poden ser els principals factors adversos que hagin de superar els jugadors del Vallparadís.

Podeu trobar més informació al web de l’Europa Shield i al del CK Vallparadís.