15.01.13

Gerard Figueras, nou director general del Consell Català de l’Esport

Roger Albinanya, nou secretari d’Afers Estrangers

El Consell Executiu de la Generalitat ha fet públic que Gerard Figueras serà el nou director general del Consell Català de l’Esport. Figueras substituirà Albert Marco, que ocupava el càrrec des de fa dos anys. Diputat al Parlament de Catalunya per CiU en la legislatura passada, el 2008 va ser nomenat president de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), càrrec que ha ocupat fins el passat mes d’octubre. Figueras també és regidor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Des de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes volem felicitar-lo pel nomenament i l’animem a fer una defensa ferma de les Seleccions Catalanes i a treballar per afavorir el reconeixement internacional de més federacions del nostre país. D’aquesta manera, Catalunya aconseguirà tenir més presència internacional en el camí que ens ha dur cap a l’estat propi.

D’altra banda, el Consell Executiu també ha nomenat Roger Albinyana com a nou secretari d’Afers Estrangers, dins del departament de Presidència. Albinyana serà una peça clau per dur a terme les gestions internacionals per buscar els suports al procés del dret a decidir.