14.01.13

El CEVG representa Catalunya a la Copa d’Europa de korfbal

L’equip de Vilanova i la Geltrú vol consolidar-se entre els millors d’Europa

El Club Esportiu Vilanova i la Geltrú/Canon Barcelona 22@, actual campió de la Lliga Nacional de korfbal, disputarà des de dimecres fins dissabte la IKF Europa Cup, la Copa d’Europa de korfbal. Aquesta competició, on hi participen els campions de les principals lligues europees, es juga enguany a Budapest (Hongria). El CEVG començarà enfrontant-se al Bonson francès, i si guanya s’enfrontarà al Benfica portuguès.

L’objectiu de l’equip del Garraf és acabar entre els primers classificats, tot i que són conscients que els equips belga i holandès són els favorits per aixecar el trofeu. L’entrenador del CEVG és Rosendo García, que el passat mes d’octubre va entrenar la Selecció Catalana sub-23 en el Campionat del Món que es va jugar a Barcelona. Cal recordar que l’any passat el representant català a la Copa d’Europa de korfbal va ser el Vallparadís de Terrassa, que va acabar en cinquena posició.

Aquesta és la plantilla del CEVG:

Entrenador: Rosendo García
Jugadors: Ivan Alberich, Ivan Bara, Guillem Castanyer, Silvia Ferré, Salva Fort, Sergi Pau Gabriel, Olga Gandia, Adrià Garcia, Cristian García, Tamara Gutiérrez, Alba Martínez, Raquel Valera, Miralda Van Schot i Núria Ventura.

Podeu trobar més informació al web oficial de l’Europa Cup i seguir els resultats en directe a la pàgina de l’IKF.