07.01.13

Gemma Egea i Laura Herrero es proclamen campiones del rànquing mundial de la IFBT

La parella catalana, la millor del món durant el 2012

Gemma Egea i Laura Herrero han acabat l’any 2012 com a campiones del rànquing mundial de beach tennis de la IFBT (federació internacional). Les jugadores catalanes van guanyar el Campionat d’Europa en dobles femení, i formen part de la selecció catalana que va aconseguir el campionat mundial a Marina di Ravenna (Itàlia) el passat mes de juliol.

Cal destacar la segona posició en dobles masculí del jugador català Alex Albors, també integrant de la selecció catalana, a pocs punts del primer classificat, el brasiler Adao Chagas. En aquesta categoria hi ha un altre jugador català en les posicions capdavanteres; es tracta de Gerard Rodríguez, que és onzè.

Tots ells van participar amb la selecció de Catalunya al torneig internacional de gym racket (versió indoor) en què es va imposar a la d’Itàlia per 5 a 4. Aquesta competició va ser organitzada per l’Associació Beach Tennis Catalunya el passat mes de desembre dins dels actes de la festa major de Sant Andreu.

Podeu consultar totes les classificacions finals del 2012 al web de la IFBT.