31.12.12

Envia’ns la teva foto del partit i guanya la samarreta de la Selecció Catalana!

Concurs per l’afició al Catalunya-Nigèria

El Catalunya-Nigèria de dimecres serà una gran festa per l’afició, i és per això que volem que capteu la instantània que millor representa el partit. La millor fotografia de totes les que ens feu arribar a través de Twitter i Facebook tindrà un premi molt especial: la samarreta de la Selecció Catalana de futbol. L’espectacle serà a les graderies i al terreny de joc, per això volem que ens expliqueu com viviu el partit a l’Estadi de Cornellà-El Prat amb una fotografia que exemplifiqui aquesta gran festa reivindicativa.

A través de Twitter, haureu de piular les fotografies amb l’etiqueta #moltmésquefutbol, i si voleu també podreu mencionar el nostre perfil. Si ho feu a través de facebook, haureu d’etiquetar a les fotografies que pengeu la nostra pàgina de les Seleccions Catalanes (si encara no en sou seguidors, feu clic a m’agrada!).

Compartiu amb nosaltres l’ambient espectacular del Catalunya-Nigèria i emporteu-vos un premi!