31.12.12

Dimecres, tothom a reclamar “Catalunya: nou estat d’Europa”

Accions reivindicatives pel Catalunya-Nigèria

Com cada any el partit de la Selecció Catalana de futbol serà una festa dins i fora del terreny de joc. El moment polític i social que viu el país fa preveure que enguany la reivindicació dels aficionats es farà sentir més que mai, i per aquest motiu la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i l’Assemblea Nacional Catalana han preparat diversos actes per reclamar la llibertat de Catalunya, en el marc de la campanya que es va iniciar l’Onze de Setembre de difusió dels beneficis de la independència per a l’esport català.

D’entrada, l’ANC i la Plataforma ProSeleccions fan una crida a tota l’afició perquè vagin al camp amb estelades, senyeres i altres símbols reivindicatius. Per aquest motiu, també s’instal·laran alguns punts de venda a l’interior i a l’exterior de l’estadi perquè qui ho vulgui pugui comprar-les a última hora. A més, es distribuiran 8.000 pòsters en una edició especial d’El 9 Esportiu amb el lema “2014: Catalonia, Europe’s next state” perquè els aficionats ho puguin exhibir durant el partit.

D’altra banda, com ja és habitual últimament en els grans esdeveniments esportius del nostre país, es desplegaran diverses estelades gegants a les graderies, i una pancarta de més de 150 metres quadrats on també s’hi pot llegir el lema “Catalonia, Europe’s next state”, per donar a conèixer a tot el món el desig dels ciutadans catalans.

En els actes previs al partit també hi haurà diverses actuacions musicals i de cultura popular, i durant el joc l’ambient no hi faltarà a la graderia amb grups de música que animaran l’afició.