31.12.12

Catalunya també lluirà les 4 barres

La segona equipació de la Selecció Catalana de futbol ja és a la venda

Tal com informa El 9 Esportiu en l’edició d’avui, el segon equipament de la Selecció Catalana de futbol lluirà a la samarreta les quatre barres. Com es veu a la fotografia, s’ha adaptat la bandera de Catalunya a l’uniforme, fent realitat una antiga reivindicació de la Plataforma ProSeleccions, que ho havia demanat amb insistència en els últims anys.

L’equipament ja és a la venda, tot i que en principi no s’havia de desvetllar fins al partit Catalunya-Nigèria de dimecres. D’aquesta manera, els aficionats catalans que la vulguin comprar ja podran triar entre aquesta nova samarreta i la que porta el disseny de Custo Dalmau, que és amb la que es jugarà el partit.

Amb la incorporació de les quatre barres, la Selecció Catalana lluirà un uniforme com el de diversos equips del futbol català que també porten la bandera catalana a la part anterior: el Sant Andreu (2a B), el Manlleu (3a) i el Vilafranca (3a).