31.12.12

Catalunya guanya el Torneig Internacional de Granollers

Victòries contra França i Euskadi

Catalunya sub-21 s’ha endut la primera edició del Torneig Internacional de Granollers de futbol sala en superar els dos rivals que tenia en aquesta competició triangular, França i Euskadi. En el primer, els jugadors que entrena Toni Marchal van superar amb comoditat Euskadi per 4-0. En el segon, els catalans van imposar-se a a França per 3-1, capgirant el gol inicial i jugant amb comoditat.

La Selecció Catalana ha ofert una molt bona imatge durant tot el campionat i ha demostrat que està preparada per afrontar amb èxit els propers compromisos, com el Campionat d’Europa sub-21 que es disputarà el 2013. En especial, cal destacar l’actuació de Sergio Montero i Marc Sans, que han estat els golejadors catalans en aquest Torneig Internacional de Granollers amb 4 i 3 gols, respectivament.