28.12.12

Mourinho vol entrenar la Selecció Catalana

El tècnic portuguès vol dirigir “un equip capaç de guanyar el Mundial”

L’entrenador portugués José Mourinho s’ha ofert a la Federació Catalana de Futbol com a relleu de Johan Cruyff, un cop el tècnic holandès ja ha anunciat que el Catalunya-Nigèria del 2 de gener serà el seu darrer partit a la banqueta catalana. Mourinho, que no veu clar el seu futur al Reial Madrid, considera que el moment polític que viu Catalunya i la possibilitat d’esdevenir un estat propi i, per tant, competir en campionats d’Europa i del món, fan que la Selecció Catalana sigui un equip atractiu per entrenar. En declaracions al setmanari portugués ‘O dedo no olho’, Mourinho ha assegurat que “a dia d’avui Catalunya compta amb els millors jugadors del món, i és per això que m’agradaria ocupar el lloc de Cruyff a la banqueta catalana”.

Mourinho té previst assistir al partit d’aquest dimecres a Cornellà-El Prat per observar els jugadors catalans, on hi arribarà directament des d’un acte promocional a Dubai. El tècnic ha assegurat que en cas de convertir-se en el nou seleccionador català, Aitor Karanka continuaria sent el seu ajudant. L’entrenador considera que “s’ha demostrat que som un tàndem ‘top’, i per aquest motiu volem dur els aficionats catalans a viure les alegries més grans de la seva història”. En el mateix sentit, l’actual entrenador del Reial Madrid ha afirmat que “començaré a fer classes de català per acabar de convèncer els dirigents de la Federació. Així, quan guanyem títols podré sortir a la plaça Sant Jaume i cridar: “Avui, demà i sempre, amb Catalunya al cor”.