28.12.12

Les Seleccions Catalanes de futbol sala participen al Torneig Internacional de Granollers

S’enfrontarà a França i Euskadi

Aquest cap de setmana es disputarà el I Torneig Internacional de Nadal Ciutat de Granollers, que tindrà lloc al Pavelló Municipal de Can Bassa. La competició la disputaran les seleccions femenina absoluta i sub-21 i les masculines sub-21 i sub-18, en un nou trofeu que oferirà un bon nivell de futbol sala i permetrà veure al públic alguns dels jugadors que representen el nostre país a nivell internacional amb la samarreta de Catalunya.

L’horari de competició serà el següent:

Dissabte 29 Desembre
16.45 h França – Euskadi (Sub-21 Masculí)
18.00 h Catalunya – Euskadi (Absoluta Femenina)
20.00 h Catalunya – Amb el perdedor del França – Euskadi (Sub-21 Masculí)

Diumenge 30 Desembre
09:30 h Catalunya (Sub-18 Masculí) – Amb el perdedor del França – Euskadi (Sub-21 Masculí)
10:45 h Catalunya (Sub-21 F) – Euskadi (Absoluta Femenina)
12.00 h Catalunya – Amb el guanyador del França – Euskadi (Sub-21 Masculí)

Cal destacar el bon moment de forma de la selecció sub-21 masculina, entrenada per Toni Marchal, que a finals del 2013 disputarà el Campionat d’Europa de la categoria i que el passat cap de setmana va guanyar un torneig benèfic a El Prat de Llobregat.