28.12.12

Artur Mas dóna suport al partit de la Selecció

El President de la Generalitat ha confirmat que hi assistirà

Aquest matí, el Molt Honorable President de la Generalitat, ha rebut en audiència a la Federació Catalana de Futbol a la sala Tarongers. Mas s’ha mostrat interessat en tots els detalls del partit i en conèixer la situació de la Selecció Catalana. El President, veient la convocatòria de jugadors, el marc de l’estadi, les dates i la consciència social, veu aquest partit com a propi i s’ha mostrat confiat en que el partit serà un èxit i que el camp mostrarà un gran aspecte.

Mas i el conseller de Presidència Francesc Homs han confirmat la seva assistència a aquest Catalunya-Nigèria.

El president de la Federació Catalana de Futbol Andreu Subies ha lliurat al President una samarreta de Catalunya amb el seu nom.

Fotografia: FCF.