24.12.12

Èxit dels partits solidaris entre les seleccions de la Vegueria Penedès i de Catalunya

Repartiment de victòries entre els dos combinats

Aquest diumenge 23 de desembre serà un dia per recordar pels amants de l’hoquei i la solidaritat. El Club Patí Vilafranca i la Federació Catalana de Patinatge han organitzat una matinal d’hoquei entre les seleccions de la Vegueria Penedès i la Selecció Catalana, on el més important ha estat, a banda de l’espectacle ofert per tots els jugadors i jugadores que han participat de la matinal, la recollida de joguines en benefici de la Creu Roja i aliments per al Rebost Solidari. Durant els partits els Pavelló Municipal de Vilafranca ha estat ple de gom a gom, on hi ha passat gent del món de l’hoquei i moltes altres personalitats com el Secretari General de l’Esport Ivan Tibau, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull i el president de la Federació Catalana de Patinatge Ramon Basiana.

El plat fort ha estat el partit entre les seleccions masculines absolutes de la Vegueria i de Catalunya. La selecció local ha donat la sorpresa i ha guanyat per 7-6 a Catalunya. Per part del combinat de les 4 comarques de l’àmbit del Gran Penedès han jugat Jordi Esteve i Luis Gil com a porters, i Joan Muntané, Jordi Expósito, Xavi Caldú, Jordi Ferrer, Joan Vázquez, Francesc Bargalló i Jordi Esteva com a jugadors, entrenats per Jordi Garcia. Per part de Catalunya han jugat: com a porters, Jordi Garcia i Guillem Trabal, amb els jugadors Enric Torné, Roger Valls, Manel Garcia, Francesc Gil, Jordi Casabayó, Jordi Adroher, Albert Casanovas i Raül Marín, dirigits per Jordi Camps.

Anteriorment s’havien enfrontat les seleccions femenines. El resultat ha estat de 3 a 7 favorable a la Selecció Catalana on les jugadores han donat un bon espectacle i s’ha pogut veure el bon nivell de l’hoquei femení de casa nostra. Les jugadores que han pres part en aquest enfrontament per part de la Vegueria Penedès han estat: Mònica Ferrer i Laia Navarrete com a porteres, i com a jugadores Jana Casany, Paula Gelonch, Maria Nadal, Sheila Torres, Ainhoa Carrillo, Esther Ferrer i Berta Tarrida, i el seleccionador ha estat Oriol Torelló. Per part de la Selecció Catalana han jugat: Erica Arellano i Cristina Vegas com a porteres, i Laia Castro, Vanesa Garcia, Esther Nadal, Anna Casarramona, Carla Guidici, Cristina Barceló, Anna Espriu i Sara Cristòfol, entrenades per Josep Maria Barberà.

També cal dir que l’objectiu principal de la jornada, la solidaritat s’ha complert amb la recol·lecta de 1300 kg de menjar i més de 100 joguines que ajudaran a que els més necessitats passin unes millors festes.