14.12.12

Aquest diumenge, tothom amb La Marató!

Es poden fer donatius al 905 11 50 50 i a www.tv3.cat/marato

Un any més, la Televisió de Catalunya organitza una nova edició de La Marató de TV3. Aquest diumenge a partir de les 10 del matí Òscar Dalmau i Ariadna Oltra conduiran un programa que destinarà la recaptació, per tercera vegada, a la investigació científica contra el càncer. En el conjunt de les 20 edicions anteriors s’han recaptat més de 100 milions d’euros, i en la de l’any passat es va superar el rècord amb 8.931.418€.

Una de les activitats més tradicionals és el partit de futbol de La Marató. Aquest any presenta dues novetats: la primera és que torna al Miniestadi amb la col·laboració de la Fundació del F.C. Barcelona i l’organització del Fòrum Samitier, i la segona és que hi haurà un partidet de nens i nenes.

El partit de famosos comptarà amb la participació d’esportistes com Marc Márquez, els germans Espargaró, Andoni Zubizarreta, David Barrufet, Enric Masip, Nani Roma, i actors com Santi Millán, Sergi Mas i Bruno Oro, entre molts d’altres. Un dels convidats especials serà el jugador del Barça Eric Abidal, que farà el servei d’honor. Abidal s’està recuperant satisfactòriament d’un trasplantament a causa d’un càncer, i ja ha començat a fer els primers entrenaments amb la resta de la plantilla.

El partit començarà a les 11.30 el mateix diumenge 16 de desembre i des de les 11.15 l’oferirà en directe el canal Esport3 amb els comentaris de Jordi Sunyer i de Laia Ferrer.

També es disputarà un altre partit entre 40 nens i nenes de l’hospital Sant Joan de Déu que han superat la malaltia. Jugaran durant 20 minuts i tindran una xerrada amb Éric Abidal, que en serà el padrí.

Els donatius per La Marató es poden fer a través del telèfon 905 11 50 50, del web www.tv3.cat/marato i del Servicaixa.