05.12.12

Cancel·lada la xerrada prevista per demà

Per no interferir en les concentracions de defensa del català a les escoles

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha decidit cancel·lar la xerrada prevista per demà sobre els beneficis de l’Estat propi per a l’esport. Entenem que és un moment de compromís social, i per aquest motiu no volem interferir en les concentracions previstes per demà i dilluns en defensa del català com a llengua vehicular a les escoles. Animem a tothom a participar en aquests actes de defensa de la nostra llengua davant les imposicions de l’Estat espanyol.

Per la nostra part, demà dijous continuarem treballant per l’Estat propi com en un dia qualsevol i convidem tothom qui hi estigui interessat a visitar la nostra seu de 10 a 14h per conèixer la nostra entitat i informar-se de les activitats que realitzem.

Moltes gràcies per la comprensió.

Una nació, una selecció!