03.12.12

Catalunya supera Itàlia en l’amistós de gym racket

La Selecció es va endur el torneig en el partit de desempat (5-4)

La Selecció Catalana de beach tennis ha trencat per segon cop l’hegemonia italiana dels últims onze anys. Ahir diumenge es va imposar per un ajustat 5-4 al conjunt transalpí en un torneig amistós de la modalitat indoor de gym racket, disputat a les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu de Barcelona.

Els catalans Alex Albors, Gerard Rodríguez, Gemma Egea, Laura Herrero, Aleix Belis, Jordi Elias, Ana Soares i Stepha Carles van enfrontar-se al combinat italià format per Luca Amaducci, Davide Aloisi, Martina Corbara, Alessia Carlini, Alessandro Impera, Eugenio Casadio, Simona Longhi i Liana Scarmin.

En un format semblant al de la Copa Davis de tennis, les parelles número 1 de cada selecció es van enfrontar inicialment amb les 2 de l’altra, i finalment les número 1 i 2 es van enfrontar entre elles. En total es van jugar 8 partits, que van acabar amb empat a 4 victòries per cada selecció, i com estava previst es va fer un desempat amb un partit mixt. Per part catalana van jugar Gerard Rodríguez i Gemma Egea, mentre que pels italians ho van fer Martina Corbara i Alessandro Impera. En aquest enfrontament decisiu els catalans van guanyar amb contundència i van situar el definitiu 5-4 al marcador global.

L’acte de lliurament de medalles va estar presidit per Joan Egea, president de l’ABTCat i vicepresident de la Federació Internacional, Xavier Codony, conseller d’esports del Districte de Sant Andreu de l’Ajuntament de Barcelona, i Mila González, tresorera del CN Sant Andreu. També van assistir als actes de presentació d’equips Xavier Amador, gerent de l’Institut Barcelona Esports, i Josep Maria Santasusana, coordinador d’esports de l’Assemblea Nacional Catalana.

Més informació al lloc web de l’ABTCat