30.11.12

Els catalans no passen a la segona ronda de la Copa del Món Qubica AMF de bowling

Moisès Pérez ha estat 29è i Noelia Rastrero 53a

Noelia Rastrero i Moisés Pérez, campions del V Campionat de Catalunya Qubica AMF, no han pogut classificar-se per la segona ronda de la Copa del Món Qubica AMF de bowling, que es disputa a Breslau (Polònia) des de dilluns i acabarà demà. Per haver aconseguit el passi a la següent eliminatòria haurien d’haver acabat entre els 24 primers classificats i qui ha estat més a prop és Moisés Pérez, que ha acabat en 29a posició. Pérez, que ja va participar l’any passat a la Copa del Món a Johannesburg, ha aconseguit 4.119 punts, ben a prop dels 4.177 del rus Sergey Andreev, que ha marcat el tall. En canvi, la debutant Noelia Rastrero ha acabat en 53a posició, amb 3.553 punts.

Avui es disputarà aquesta segona ronda entre els 24 millors classificats de la categoria femenina i la masculina, i demà els 8 millors disputaran la final. De moment, en categoria femenina encapçala la classificació la jugadora de Singapur Shayna Ng, i en la masculina el líder és el nord-americà Marshall Kent.

Podeu consultar tota la informació sobre el torneig al lloc web oficial.