28.11.12

Aquest diumenge, anima la Selecció Catalana de gym racket!

Catalunya i Itàlia repetiran la final del passat Mundial de beach tennis

Els actuals campions del món, la selecció catalana i la italiana, s’enfronten de nou aquest cop en un torneig amistós a Barcelona. Serà una bona ocasió per repetir l’enfrontament de la final del Campionat del Món jugat a Marina de Ravenna el passat juliol, que va acabar amb un empat tècnic.

Aquest cop l’enfrontament es farà en la modalitat de gym racket, sobre la superfície de gespa sintètica, i com el darrer any el lloc serà a les instal·lacions del CN Sant Andreu a la rambla de Fabra i Puig de Barcelona.

La competició es disputarà aquest diumenge 2 de desembre i els primers partits començaran a les 10.30h. Tot seguit, a les 12.30h es farà la presentació d’equips amb els himnes nacionals i després es reprendran els enfrontaments, que està previst que acabin a les 14h. L’entrada és lliure i gratuïta i esteu tots convidats animar a la vostra selecció.

Aquest enfrontament es realitza amb el suport de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, la Generalitat de Catalunya (Secretaria General de l’Esport) i l’Ajuntament de Barcelona.

El gym racket és una modalitat esportiva reconeguda per la IFBT (Federació Internacional de Beach Tennis) i es pot jugar sobre superfície de gespa, parquet o un altre material dur. El fet d’estar afiliats a la federació internacional permet a l’ABTCat participar en competicions internacionals oficials amb la Selecció Catalana.

Podeu trobar-ne més informació al lloc web de l’ABTCat