26.11.12

Catalunya participa a la Copa del Món Qubica AMF de bowling

Noelia Rastrero i Moisés Pérez són els representants catalans a Polònia

Noelia Rastrero i Moisés Pérez, campions del V Campionat de Catalunya Qubica AMF, participaran des d’avui a la 48a Copa del Món Qubica AMF de bowling, que té lloc a Breslau (Polònia) fins el proper dissabte, en representació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. Està prevista la participació de 154 esportistes (84 en categoria masculina i 70 en categoria femenina) en representació de 84 països d’arreu del món.

Des del 2008, la Federació Catalana de Bitlles i Bowling ha participat en aquest prestigiós torneig amb els esportistes següents: Diego Peña i Rafaela Carneiro a Hermosillo 2008 (Mèxic), Raúl Gálvez i Pilar Perales a Malacca 2009 (Malàisia), Marcial Ovide i Cristina Sanz a Toulon 2010 (França) i  Luz Adriana Leal i Moisés Pérez a Johannesburg 2011 (Sud-àfrica).

Podeu consultar tota la informació sobre el torneig al lloc web oficial.