23.11.12

Arriba el Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de tennis taula

Amb la col·laboració de la Plataforma ProSeleccions

Demà dissabte a les 17h el poliesportiu La Salle de Barcelona acollirà una nova edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, una de les competicions de tennis de taula amb més tradició de Catalunya. Un any més, la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes col·laborarà en l’organització del torneig.

El bielorús Vladimir Samsonov, campió de les dues darreres edicions, serà la principal atracció d’un cartell que reunirà de nou a vuit dels millors jugadors del moment. Enguany, el número 12 del món tindrà com a rivals el romanès Adrian Crisan i el grec Kalinikos Kreanga, números 17 i 60 del rànquing mundial, respectivament, els catalans Marc Duran, campió de Catalunya absolut 2012, el també català Oriol Monzó, el xinès Weidong Shi, palista del San Sebastian los Reyes, el portuguès Diogo Do Santos Pinho, ara a les files del CN Mataró Quadis, i l’espanyol Jesús Cantero, de l’UCAM Floymape Cartagena.

Felicitem la Federació Catalana de Tennis Taula per impulsar l’organització de grans competicions internacionals amb una gran presència de l’esport català i animem a tothom a anar-hi per veure tennis taula de nivell.

Més informació al lloc web de la Federació Catalana de Tennis.