22.11.12

Surt el número 46 de la revista Selecciona’t!

Protagonisme per les entrevistes als candidats i el conveni amb els clubs de futbol

Ja podeu consultar el número de novembre i desembre de la revista Selecciona’t. En portada i a les pàgines centrals, el protagonisme és per la sèrie d’entrevistes que hem realitzat des de la Plataforma ProSeleccions als candidats de les formacions polítiques amb representació parlamentària, amb motiu de les eleccions del 25 de novembre. Els únics que no les han contestat són el Partit Popular i Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, que malgrat les diverses opcions proposades per part nostra no ens han concedit l’entrevista.

A més, també hi ha un espai destacat per l’acte de signatura del conveni de la Plataforma ProSeleccions amb els principals clubs de futbol de Catalunya, que va tenir lloc el 22 d’octubre al Palau de la Generalitat. Hi trobareu la fotografia de tots els presidents amb les samarretes dels seus clubs o de les Seleccions Catalanes i un vídeo de resum de l’acte.

A més, també expliquem la presentació del nou disseny de la samarreta de la Selecció Catalana de futbol, obra de Custo Dalmau. S’estrenarà el proper 2 de gener al partit Catalunya-Nigèria, que es jugarà a l’Estadi de Cornellà-El Prat i suposarà el comiat de Johan Cruyff com a seleccionador català.

Tot això i els resultats i les notícies més destacades de les últimes setmanes ho trobareu al número 46 de la revista Selecciona’t. No us ho perdeu!

Per llegir la revista amb més claredat, cliqueu l’icona de “pantalla completa”