21.11.12

Conferència sobre les Seleccions Catalanes en el marc jurídic actual

Demà dijous a les 19h a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona

Demà dijous tindrà lloc a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) una conferència sobre les Seleccions Catalanes. El ponent serà el vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sergi Blázquez, i la presentació de l’acte anirà a càrrec del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau.

Sota el títol “Seleccions esportives catalanes i la seva representació internacional en el marc jurídic actual”, aquesta és una conferència oberta a tothom interessat en l’esport, el dret i les Seleccions Catalanes, on es parlarà de la naturalesa jurídica de les federacions esportives. A més, s’analitzarà quin és el marc jurídic actual, la legalitat i la legitimitat dels reconeixements internacionals i se’n posaran exemples pràctics, amb casos com els de Gibraltar. També es parlarà del Comitè Olímpic Català, de les actuacions legals en procés i es plantejaran nous escenaris pels gran clubs catalans com el FC Barcelona i el RCD Espanyol.

Us hi esperem!

Dia: Dijous 22 de novembre
Hora 19h
Lloc: Aula 3 de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (carrer Mallorca, 281)