20.11.12

L’Estat propi beneficia l’esport. El 25-N no et quedis a casa

Campanya de la Plataforma ProSeleccions a diversos mitjans per divulgar-ho

De la mateixa manera que es va fer en els dies previs a l’Onze de Setembre, la Plataforma ProSeleccions ha posat en marxa una campanya de divulgació dels beneficis que comportaria l’Estat propi a l’esport català. La campanya, enfocada pensant en les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest diumenge té un lema contundent: “El 25 de novembre no et quedis a casa. L’Estat propi beneficia l’esport”.

La campanya serà present durant tota aquesta setmana prèvia a les eleccions a diversos mitjans. Es convida la gent a descobrir els arguments a favor de l’Estat propi entrant al lloc web www.seleccions.cat, on hi ha els 35 punts de l’informe que, com a membre d’Esportistes per la Independència, la sectorial d’esports de l’Assemblea Nacional Catalana, va desenvolupar dies abans de la històrica manifestació de l’Onze de Setembre passat.

El document divideix els beneficis en sis categories, segons qui en siguin els beneficiaris: els esportistes, els clubs, les federacions i les seleccions, els aficionats, la imatge de Catalunya i l’economia. A més, cada dia fins el proper dissabte se’n desenvoluparà un de diferent, fins a arribar als 10 més destacats.

Els mitjans on apareixerà aquesta campanya són La Vanguardia, El Punt Avui, El Periódico, RAC1, El 9 Esportiu, Ara, Ràdio Flaixbac, FlaixFM, Mundo Deportivo i Sport.

Us convidem a descobrir tots aquests beneficis fent clic a aquest enllaç.

Aquí podeu escoltar l’anunci radiofònic:
{mp3}anunci 25n rac1 19-11-12{/mp3}