19.11.12

Nigèria serà el rival de Catalunya

El partit es jugarà el 2 de gener a les 19h, en el comiat de Johan Cruyff

La Selecció Catalana de futbol ja coneix el rival del partit nadalenc que es jugarà el proper 2 de gener a Cornellà-El Prat. Ja sabíem que seria un rival africà, i finalment Nigèria ha estat el país escollit. Les “àguiles verdes” van participar a l’última Copa del Món de Sud-àfrica (2010) i a principis de l’any que ve disputaran la Copa d’Àfrica. El partit tindrà lloc a les 19 hores i serà retransmès en directe per TV3.

El partit contra Catalunya s’emmarca dins de la preparació de la selecció nigeriana de cara a la seva participació a la Copa d’Àfrica, que tindrà lloc a Sud-àfrica del 19 de gener al 10 de febrer. Nigèria ha quedat campiona en dues ocasions d’aquesta competició: els anys 1980 i el 1994.

Aquest serà el segon enfrontament per la Selecció Catalana davant les “àligues verdes”. Catalunya va jugar l’any 1998 davant de Nigèria un partit amistós que va aplegar 53.630 aficionats a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc. El duel es va resoldre amb un contundent 5 a 0, amb gols d’Òscar Garcia (2), Celades, Tamudo i Barbarà.