19.11.12

Catalunya, quarta al Campionat del Món de físic-culturisme

L’amfitriona Eslovàquia n’ha estat la vencedora

La Selecció Catalana de físic-culturisme ha acabat en quarta posició al Campionat del Món, que s’ha celebrat el passat cap de setmana a Martin (Eslovàquia). El combinat català, format per vuit esportistes, ha obtingut cinc medalles (dues d’or, dues de plata i una de bronze), una quarta posició i dos cinquens llocs.

Tot i haver-se proclamat campiona d’Europa el passat mes de juny a Sitges, el fet de només haver pogut desplaçar vuit esportistes a terres eslovaques ha castigat la nostra Selecció. Malgrat tot, la quarta posició i el fet que més de la meitat dels esportistes hagin pujat al podi demostren la bona preparació dels catalans.

Amb aquesta quarta posició i amb el bon regust del títol europeu, la Selecció Catalana tanca una temporada fantàstica. La temporada vinent l’objectiu serà millorar els resultats amb el Campionat d’Europa de Madrid i el Mundial de París.

Aquests són els resultats dels catalans al Campionat del Món:

CLASSIFICACIÓ PER PAÏSOS
1r Eslovàquia
2n França
3r Gran Bretanya
4t Catalunya
5è Bèlgica
6è Espanya

Màster II
1r Toth Koloman, Eslovàquia
2n Antonio Fuentes, Catalunya

Màster I -75 kg
1r Christophe Vacter, França
5è José Mª García, Catalunya

Body Form
1a Yasmina de Haro, Catalunya
3a Jordana de Haro, Catalunya

Sènior -65 kg
1r Pierre Laubert, França
5è José Garcerá, Catalunya

Sènior -70 kg
1r Sylvain Cakin, França
4t Xavier Mendoza, Catalunya

Sènior -75 kg
1r Miguel Angel Sánchez, Catalunya

Sènior -85 kg
1r Mathew Onyemaechi, Gran Bretanya
2n Fèlix Barrachina, Catalunya

Fotografies: Agència Febus