16.11.12

Catalunya lluita pel títol al Campionat del Món de físic-culturisme

Hi arriba com a vigent campiona d’Europa

Catalunya afronta amb molt optimisme el Campionat del Món de físic-culturisme, que es disputarà demà dissabte a la localitat de Martin (Eslovàquia). La Selecció Catalana estarà formada per 8 esportistes, que intentaran dur el nostre país a dalt de tot del podi. Després d’haver aconseguit proclamar-se campiona d’Europa per primera vegada el passat mes de juny a Sitges i de la segona posició al Mundial de l’any passat a Itàlia, enguany la Selecció Catalana estar preparada per lluitar pel títol mundial. Una vegada més, França i Eslovàquia seran els rivals a batre.

El passat 3 de novembre es va disputar l’Open Catalunya, que va servir per escollir els 8 representants de la Selecció Catalana. Són els següents:

MÀSTER I José María García
MÀSTER II Antonio Fuentes
BODY FORM Jordana de Haro
Yasmina de Haro
SÈNIOR -65 KG José Garcerá
SÈNIOR -70 KG Xavi Mendoza
SÈNIOR -75 KG Miguel Ángel Sánchez
SÈNIOR +80 KG Fèlix Barrachina