09.11.12

Primer entrenament de la Selecció sub-21 de futbol sala

Amb la mirada posada a l’Europeu de finals del 2013

Aquest diumenge passat al pavelló municipal de la ciutat d’Argentona la Selecció Catalana sub-21 masculina ha començat els entrenaments de preparació a l’Europeu que es celebrarà a finals del 2013.

En aquesta primera convocatòria van participar 23 jugadors de 19 clubs diferents i que competeixen a totes les divisions sèniors i a la lliga juvenil. L’entrenament va servir per posar en comú diferents conceptes i permetre una avaluació inicial més clara pel cos tècnic de la selecció masculina sub-21.

“Comencem a treballar amb un grup de joves jugadors que tenen grans aptituds i bona actitud. El nostre treball alhora ha de servir perquè la Selecció Catalana absoluta es nodreixi de joves jugadors. Un clar exemple el tenim en el Sergio Montero, que ja va disputar l’Europeu absolut a Bielorússia”, ha explicat el seleccionador sub-21, Toni Marchal.